Copyright © 2024 Volleybalkrant.
Artwork by the Media Artists. All rights reserved.
Gebruik maken door reeds aanwezige kennis te delen. Laten we zeggen dat onze leden daarin zelf als “vraagbaak” functioneren. In ons ledenbestand zitten oud eredivisiespelers met een enorme rugzak aan volleybalervaring en kennis, Eredivisietrainers, oud (professionele) bestuurders, opleiders, arbiters etc. etc. We willen hen in de toekomst gaan inzetten om hun expertise te delen.
Hierbij gaan we gebruik maken van een (digitaal) aanmeldingsloket: “Het Volleyballoket”. Mensen met een vraag melden zich aan bij het loket. Na aanmelding wordt datgene waarnaar gevraagd wordt bekeken. Als volgende stap wordt een expert in contact gebracht met de vraagsteller. Wil je als vereniging intern een bijscholing voor je trainers? Wil je dat er iemand komt kijken die je bij een aantal trainingen gaat begeleiden? Heb je moeite met het samenstellen van de juiste oefenstof? Wil je als bestuur hulp bij effectief vergaderen of als scheidsrechtercoördinatie hulp bij het (verder) scholen van je scheidsrechters? Je zou kunnen zeggen: “Je kunt het zo gek niet bedenken”. Samen kijken we naar oplossingen. Het moge duidelijk zijn dat dit zowel een individuele, als ook een verenigingsbrede aangelegenheid kan zijn.
Voor volleyballers, door volleyballers. Als NVVO willen we het vooral simpel en laagdrempelig houden. Daarom willen we het prijstechnisch ook aantrekkelijk houden. Het is de bedoeling om een juiste balans te vinden aangaande de vergoedingen voor de experts en de aanvrager. Ons uitgangspunt zal zijn: “de vergoeding mag niet de spelbreker zijn”. Daarnaast zien we het juist straks in de na-corona volleybaltijd als onze “plicht” om deze dienst zo breed mogelijk aan te kunnen bieden. Er vanuit gaande dat er altijd wel leden binnen een vereniging aanwezig zijn, kan iedereen van de dienst gebruik maken.
Je reactie is opgeslagen.
Plaats een reactie
reacties: